Stord jubel etter 3-2 på overtid mot Fjøra i første seriekamp 2021. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Proff vender hjem til Stord

Stord kommer med meget spennende signering denne mandagen. Sjekk mer her.


Torbjørn Agdestein er klar for Stord fotball, 12 år etter at han forlot klubben til fordel for profflivet. Avtalen gjelder fra 1.april og den erfarne spilleren skal spille for A-laget og være med å trene de lokale spillerne på klubbens akademi. 

Til klubbens hjemmeside sier styrelederen i Stord Fotball Skjalg Myklebust følgende:
- Stord Fotball er veldig fornøgd med at Torbjørn tar med seg familien og kjem heim. Han passar  veldig godt inn i Stord Fotball sin profil om å samle dei beste og mest treningsivrige lokale spelarane i  distriktet.
 
- Han vil gi oss eit stort løft både som spelar og trenar. Ikkje minst vil han vere ein svært god referanse for våre yngre spelarar både som spelar og som trenar

Agdestein reiste som 18 åring til engelske Brighton. Sist har han spilt i Aalesund. På sine 53 kamper for laget fra Jugendbyen, så har spilleren pene 25 mål. 

Foto: Klubben

Til klubbens hjemmeside sier spilleren selv:
- Stord fotball er klubben min og har ein spesiell plass i hjartet mitt. Her har eg hatt mine barne- og ungdomsår og det var her eg debuterte i seniorfotballen. Eg har hatt mange gode opplevingar, og gler meg stort til å bidra som spelar og trenar. Eg er svært motivert for dette.

Se hele Stord sin sak HER

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.