Poengdeling på Voss

To av forhåndsfavorittene i 4.divisjon avdeling 1 møttes til duell på det grønne Voss gresset. Kampen mellom Voss - Askøy Fotball endte med 2-2. Se albumet og les kort om kampen her.

Det endte med poengdeling da lagene sparket i gang høstsesongen denne lørdagen. Askøy Fotball hadde fem poeng til Arna-Bjørnar på 2.plass, mens Voss lå ti poeng bak før høstsesongen.

Gjestene til Tommy Knarvik tok ledelsen etter knappe 40 minutter da Julian Duqaj Sandbakk satte inn ledermålet. På overtid i omgangen utliknet hjemmelaget på straffe. Skage Giljarhus Storheim setter den sikkert. Dermed 1-1 til pause.
Etter hvilen tar Askøy Fotball igjen føringen Joar Høviskeland setter inn 2-1 etter en drøy time. Før det hadde klubben en ball i stolpen. Laget får også straffe i denne perioden, men Voss sin keeper redder. Voss kommer tilbake da den hjemvendte sønn, Martin Dregelid, setter inn 2-2. Det blir også sluttresultatet. Askøy Fotball var klart nærmest seieren og klubben styrte det meste av oppgjøret i følge våre rapporter.
Dermed har Askøy Fotball tre poeng ned til Arna-Bjørnar som jager bak. Voss forblir på 4.plassen etter dette resultatet. Under kan dere se albumet fra kampen.