Sotra delte poengene med Notodden Foto: Ann-Kristin Røsbø

Poengdeling på Straume

Det endte med 2-2 mellom Sotra og Notodden i dagens kamp på Straume.

Vertene startet dagen på en 7.plass på tabellen og ville være fornøyd om de ikke Notodden vant i denne kampen. Gjestene startet under streken med sine 19 poeng og trengte tre poeng i dette oppgjøret. Sotra kom til kampen med sterke 4-2 borte mot Ørn-Horten, mens Notodden ga seg selv håp om å overleve i divisjonen da klubben slo Egersund med 3--2 hjemme i forrige kamp.

Gjestene så ut som de hadde beholdt mye av formen de første minuttene. Klokken hadde kun passert litt over fire minutter da Sebastian Jørgensen ga gjestene ledelsen. De første 20 minuttene var gjestene hvassest i denne kampen. Etter en drøy halvtime får hjemmelaget straffe. B. Mvuka blir lagt i bakken og Håvard Arefjord Foldnes er sikker fra 11 meteren. Dermed 1-1. Like før dommeren blåser til pause had vertene snudd kampen. Eirik Kjørsvik er på rett sted og setter inn en retur på Mvuka sitt skudd. Dermed 2-1 til pause.

I den andre omgangen er det en åpen kamp fra start. Vertene har så en rekke muligheter til å øke ledelsen, men når laget ikke tar disse, så kommer det et mål i mot. Gjestene får en straffe til store protester fra vertene. Den setter Melvin Frithzell  sikkert i mål . Begge lag har sjanser til å avgjøre, men det hele ender med 2-2. Bilder fra kampen kommer.