Det var tett og jevnt da Osterøy hadde besøk av Askøy Fotball til kamp. Foto: Einar Gjerde

Poengdeling på Osterøy

Toppkampen i 4.divisjon avdeling 1 endte med 1-1. Dette var åpningenskampen på det nye banedekket som ble klart denne uken.


Hjemmelaget har brukt den siste uken til å få ferdigstilt kunstgresset til denne kampen. Laget ble ferdig og klubben kunne ta i mot serielederen Askøy Fotball til duell denne lørdagen.

Hjemmelaget kom best i gang og allerede etter 12 minutter gikk laget opp i ledelsen ved Torbjørn Hovden. Veteranen med over 100 kamper for klubben ordnet ledelse for de grønnkledde. Den stillingen stod seg til pause.
Foto: Einar Gjerde
I den andre omgangen får Askøy Fotball straffespark og  Ulrik Skorpen Edvardsen er sikker fra 11 meteren. Dermed ender det med 1-1 mellom disse topprivalene. Et rettferdig resultat i følge våre rapporter. Osterøy er med det nummer tre på tabellen, mens Askøy Fotball fortsatt topper. De har tre poeng til Arna-Bjørnar som henger på i toppen.

Under ser dere bildene fra kampen.

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Askøy Fotball Osterøy