Uavgjort på Nesttun

Det ble 1-1 mellom Fana - FK Fyllingsdalen i dagens treningskamp mellom lagene. Et lite poeng i kampen er at dagens to målscorere spilte for motsatt klubb i 2022.

Det be aldri en stor fotballkamp mellom lagene denne lørdagen. Fana Fotball hadde styringen i den førse omgangen, men det ble for enkelt for et påskrudd FK Fyllingsdalen å såt i mot. Dermed stod det 0-0 til pause på Nesttun.

Kampen åpnet seg litt mer opp etter noen bytter til hvilen. Fana kom mer med sentralt i kampen og kom til noen store sjanser. På en av disse kontrer FK Fyllingsdalen. En flott gjennomført kontring fra gjestene ordner kampens første mål. FK Fyllingsdalen kaptein Mads Christophersen driver elegant fremover og finner Trym Adonaba. Han er sikker mot Petter Mossestad i Fana målet. Dermed 1-0 til gjestene etter rundt 70 minutter.

Fana presser på for å få utlikningen. Fabian Rimestad har en fantastisk sjanse på en fantastisk volley som smeller i treverket. Den avslutningen hadde fortjent bedre. Målet til Fana kommer likevel. Moldenes finner Ivar Mykkeltvdt med kun tre kinutter igjen på klokken. Dermed scorer også han mot sine gamle lagkamerater fra 2022 sesongen.

Album fra kampen på Facebook så fort bildene er klare.