Foto: Mikal Lindøe og Tormod Lindøe, Sportskollektivet

Poengdeling på Karmøy

Skrevet av Odd Løvset
25.04.2022 11:09 - OPPDATERT 25.04.2022 11:08

Det ble poengdeling mellom Avaldsnes - Lyn i søndagens kampe mellom Avaldsnes og Oslo-laget Lyn. Les mer om kampen og se et større album her.

Det var godt oppmøte på tribunen på Avaldsnes denne søndagen da vertene tok i mot Lyn. Hjemmelaget kom med til kampen med sin første trepoenger i lommen da klubben slo Røa i Oslo med 2-0 sist helg. Gjestene Lyn kom til kampen med 1-3 tap for LSK Kvinner. Det oppgjøret ble avgjort i intense sluttminutter da LSK scoret to ganger på overtid. 

Rapportene inn til redaksjonen forteller om en jevn kamp mellom lagene på gresset på Karmøy. Vertene tar ledelsen etter halvspilt 1.omgang med Susan Duah. Det blir også stillingen til hvilen. Etter pause utliknet Lyn ved Kamilla Melgård, mens Emilie Closs sendte Oslo-laget i ledelsen etter en drøy time. 


Hjemmelaget hadde ikke tenkte å gå tapende av banen i denne kampen, så da stjernen Karina Sævik utliknet til 2-2 med fem minutter igjen å spille var det stor jubel å spore for de over 250 fremmøtte på tribunen. Det målet kom på straffe. Det ble også sluttresultatet

Lyn hadde ballen mest i denne kampen, men Avaldsnes var gode taktiske. Vår mann oppsummerer at det var jevnt gjennom kampen og underholdende å se på. Det skjedde litt foran begge målene hele veien. Avaldsnes og Lyn hadde begge sjanser npk til å score flere mål. 


Se et større album fra kampen under

Abonner på Sportskollektivet for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Få full tilgang til Norges mest hardtsatsende nettavis for nyheter, reportasjer, videoer og meninger.
Vårt mål er å gi deg de beste historiene fra breddeidretten!

Har du hatt abonnement tidligere, logg inn med brukeren din og forny
abonnementet via "Min side"

OBS: Når du tegner abonnement med Vipps, se til at du ikke
surfer i privat modus i nettleseren din.

KAMPANJE: Ingen kampanjer for øyeblikket

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement