Fra serieåpningen mellom Flaktveit - Sædalen Foto:Eirik Gudmundsen, Hordalandsfotball

Poengdeling på Flaktveit

Det ble poengdeling da Flaktveit tok i mot nyopprykkede Sædalen til serieåpning.

Det endte me poengdeling da Flaktveit inviterte nyopprykkede Sædalen til kamp denne fredagen. Marius Nybakken satte sitt første etter et kvarter. Andreas Teigland Nilsen utliknet for gjestene på tampen av omgangen.

Med ti minutter igjen er det igjen Nybakken som er sist på ballen. Dermed 2-1 til hjemmelaget. Tarje Risse utlikner for gjestene med kun tre minutter igjen av ordinær tid. Dermed ender det hele med 2-2 mellom lagene.