Foto: John Vint

Poengdeling i vest

Det endte med poengdeling mellom Fana - Fredrikstad denne onsdagen. Her kan dere lese dere opp på kampen og se litt bilder.


Det var en spennende kamp mellom Fana Håndball og Fredrikstad denne onsdagen i flotte Nesttun Arena. Hjemmelaget Fana lå på 5.plass, men Fredrikstad kjemper om å komme inn i sluttspillet som betyr topp åtte. 

Kampen starter med at lagene følger hverandre til 5-5, 7-7 og 8-8. Så tar Fana litt over og begynner å få en ledelse. Klubben får 10-8, 12-9 og 14-10. Dermed har hjemmelaget et klart grep på kampen. Gjestene klarer å komme tilbake og like før omgangen er slutt er forspranget redusert til to mål og 15-13 i favør hjemmelaget. Andrea Martine Solstad ordner derimot 16-13 før lagene går til pause. 

Foto: John Vint
Etter hvilen er derimot Fredrikstad på hygget og to minutter ut i omgangen er det 16-16. Da våkner hjemmelaget og går fra 16-16 til 21-16 på fem minutter. Da Marit Ova Bøyum øker til 24-17 etter 11 minutter, så trodde nok mange kampen var avgjort. Fredrikstad gir seg ikke og scorer kampens fire neste mål. Dermed står det 24-21 med under 12 minutter igjen. Etter 23 minutter er Fana sin ledelse skrumpet inn til ett mål og 26-25 ledelse. Runa Heimsjø Sand setter inn 26-26 med under fem minutter igjen. Med litt over to minutter har Fredrikstad snudd kampen og leder 28-27. 

Med 12 sekunder igjen av kampen setter Sofie Vinde Norum inn 29-29 for hjemmelaget. Dermed ender oppgjøret med poengdeling. Frana beholder sin 5.plass og Fredrikstad er med det poeng på den viktige 8.plassen.

Foto: John Vint
Se litt bilder under. Album kommer

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.