Poengdeling i folkefesten

Det har vært bygget opp til lokalduellen mellom Brann-Åsane etter serieåpningen sist helg. I dag spilte lagene foran over 11.000 på tribunen.

Det har vært en god mobilisering hele uken i Bergen for å få folk på plass på lokalderbyet mellom Brann-Åsane. Ove Thue sitt minne ble hedret med egen marsj og hyllest i oppkjøringen til kampen. Rammen var satt og over 11.000 hadde møtt opp for å se lagene i aksjon.

Den første omgangen er ikke noe spillemessig høydepunkt. Hjemmelaget får omgangens største sjanse med Mathias Rasmussen, men skuddet har Åsane keeper Lysgård kontroll på. I den andre enden er det kantspiller Ryan Doghmans som er nærmest i en heller sjansefattig omgang.

Etter hvilen er det mer fart i kampen. Brann starter med tre cornere, men klarer ikke å utnytte dødballene. Det gjør derimot Åsane. Gjestene tar ledelsen etter et flott plassert skudd fra Didrik Fredriksen. Den ledelsen varer ikke lenge. Bård Finne slår et godt frispark som Sivert Heltne Nilsen stusser i mål. Han får akkurat nok kontakt til å lure keeper Lysgård bakerst hos gjestene.

Det ble ikke flere mål og det ender med 1-1 mellom lagene i denne kampen. Under kan dere se litt bilder fra dagens oppgjør.