Øygarden seiret hjemme

Øygarden tok sin andre strake hjemmeseier hjemme denne sesongen. Dermed har laget syv poeng på de første tre seriekampene.

Det var lenge tett og jevn helt frem til vertene tok ledelsen. Fabian Rimestad får drømmetreff og ballen suser i vinkelen. Dermed 1-0 til hjemmelaget. På slutten dobler Moula ledelsen for vertene. Dermed 2-0 til hjemmelaget.

Under kommentarer klubbene har delt med våre venner i Lurifax Support

Fra Øygarden har vi fått denne kommentaren fra Rune Halsør Sulen:
Var en tett og jevn kamp, med mye dueller. Slik vi hadde sett for oss. Så var viktig å komme godt ut av disse. Det føler jeg vi klarte godt og stod imot det som kom fra Vard-Haugesund. I andre omgang tar vi over mer og mer av spillet. Og føler det er fortjent at vi går opp i ledelsen når Fabian får drømmetreff og banker ballen i vinkelen. Viser igjen styrke på hjemmebane, holder nullen for andre gang på rad og tar med oss 3 viktige poeng. Godt fornøyd med det vi gjør i dag   Vard Haugesund.

Kolbjørn Fosen (Vard-Haugesund):
En tett og jevn kamp som vanlig mot Øygarden. Øygarden mest ball, Vard størst sjanse i første omgang. Jevnt i andre omgang også. Så får Øygarden et drømmetreff og leder 1-0. Alle på stadion ville ha rødt kort til Øygarden og da mener jeg alle involvert unntatt en. Dommeren, så dessverre var langt unna nivå i dag. Da kunne kampen fort blitt uavgjort. Og uavgjort hadde vært fortjent i dag. Gratulerer til Øygarden og masse god bedring til Knarvik.