Overtidsdrama i Arna

Det ble et utrolig overtidsdrama i Arna denne mandagen. Fem minutter på overtid falt avgjørelsen i oppgjøret mellom Arna-Bjørnar - Flaktveit.

Det ble et vanvittig drama da hjemmelaget Arna-Bjørnar hadde Flaktveit på besøk denne mandagskvelden til duell i 4.divisjon avdeling 2. Hjemmelaget lå på en sjetteplass med sine 15 poeng før dagens kamp, mens nyopprykkede Flaktveit hadde en 8.plass med sine 13 poeng.

Den første omgangen hadde begge lagene sine sjanser, men da dommeren blåste av til pause stod det 0-0. I den andre omgangen kom derimot målene og dramaet. Først sendt Martin Fjeldstad gjestene i ledelsen i kampen. Flaktveit skapte problemer for hjemmelaget med farten sin, men da målet kom, så datt presset og klubben falt bakover i forsvar. Det ga Arna-Bjørnar muligheten til å begynne å trykke på. Innbytter Daniel Tangen satte inn 1-1 etter knappe 70 minutter. Dermed var lagene like langt.

Frem mot det 90 minutt var det sjanser begge veier, men det var når overtiden begynte dramaet startet. To minutter ut i tilleggstiden scorer Flaktveit, men dommeren annullerer scoringen for offside. Det til store protester fra gjestene. Fem minutter på overtid kommer avgjørelsen. Daniel Tangen sender i vei et skudd og ballen suser i mål. Dermed vinner hjemmelaget 2-1.

Under kan dere se litt bilder fra kampen. Album kommer så fort vi har tid.