Bilder fra storseieren til Bærum over Bergen Elite. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Overlegen hjemeseier for Bærum

Bærums basketjenter kjørte over Bergen Elite når de kom på besøk til Nadderudhallen søndag. Til slutt ble det hele 80 - 38 til vertene. Se bildegalleri nederst i saken.

Gjestene fra Bergen sikret kampens første poeng, men gleden var kortvarig før Bærum begynte å dra ifra. Etter den første perioden ston det 19-11, men etter den andre var ledelsen økt til hele 41-19.

Det fortsatte i samme spor etter hvilen og før den siste perioden sto det hele 64-24 på lystavlene. Dermed ble den siste perioden kun en parademarsj, og Bærum kunne juble for en solid 80-38-seier til slutt.

Dermed er Bærum nå fire poeng bak serieleder, Ulriken Eagles. Asker Aliens ligger på tredjeplass, to poeng bak Bærum.