Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Overganger i lokalfotballen

Det har vært en del overganger i lokalfotballen den siste uken. Her finner dere en liten oversikt over noen av disse overgangene.

Åsane spissen Håkon Lorentzen takket for før helgen da spissen meldte overgang til nederlandsk fotball og Helmond Sport. Dermed mistet martyrene litt offensiv kraft foran høstsesongen. 

Sebastian Brudvik er gledelig på vei tilbake på banen etter sin bruddskade. Den tidligere Øygarden-spilleren melder overgang til Sotra. Stord mister sin kaptein Tiril Kvarven til divisjonskollega FK Haugesund. Hun kan debutere allerede mot gamleklubben denne helgen om ikke annet er avtalt. 

Fana har hentet Hødd-spilleren Bendik August Engen foran denne høstsesongen. Spilleren har spilt en rundt 40 kamper for A-laget og har scoret jevnt og trutt for A-laget og 2.laget. 

I tillegg er det to Bjarg-spillere som er på flyttefot. Den mest omtalte overgangen er nok Jesper Hadler-Olsen som har flyttet på seg fra Bjarg til naboen Gneist. I tillegg er velkjente Enrique Crespo Søvik tilbake i Norge og melder overgang til Bergsøy. I tillegg har Rasmus Haugsvær (bildet) forlatt klubben til fordel for Heming i Oslo. 

Foto: Mikal Lindøe og Tormod Lindøe, Sportskollektivet.no
Stopperen Sindre Nilsen har forlatt Frøya til fordel for Sotra. Han fikk seks kamper for laget fra Melkeplassen etter overgangen fra FK Fyllingsdalen. Ellers er Lyseklosterspilleren Peter Aase tilbake under vingene til Terje Rognsø i Førde. Rognsø  var Aases trener i Florø da spilleren sammen med broren var blant de mest ettertraktede signeringene i Norge. 

Brian Jahren er tilbake i Bergen etter et opphold i nederlandske Groningen. Han vender tilbake til Brann. Ida Holm Neset som var på lån til 1.divisjonslaget Åsane før sommeren har denne høsten gått på utlån til Arna-Bjørnar. Spilleren fra Stord har kontrakt med Brann Kvinner. Ellers er som kjent Elisabeth Terland solgt til Brighton og Vilde Veglo leid ut for høsten igjen til Arna-Bjørnar. 

 
 

 

Les mer om:

Hordalandsfotball
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.