Osterøy mot Askøy i Vestlandshallen

Lørdag ettermiddag spilte Osterøy mot Askøy Fotball i Vestlandshallen for å teste formen inn mot NM-kvalifiseringen neste helg.

Osterøy har Gneist som motstander om en uke, mens Askøy Fotball skal opp mot studentene i NHHI i sin NM-kvalifisering. Dermed var det en liten generalprøve som ventet klubbene denne lørdagen. Askøy Fotball har hatt en fin oppkjøring med stort sett seire.

Klubben kom også klart best i gang denne lørdagen. Etter 3 minutter ordnet Tobias Juvik 1-0 til gjestene. Thomas Juvik ville ikke være dårligere og han doblet etter 7 minutter. Jakob Høviskeland økte ledelsen til 3-0 etter 25 minutter. Dermed hadde laget fra Askøy festet et klart grep om kampen.

I andre omgang fortsatte Askøy Fotball å score. Først var Martin Heimnes i gang med sin scoring etter en knapp time, så fulgte Endre Eriksen og Joar Høviskeland opp med to mål de neste 10 minuttene. Den siste scoringen kom på straffe. Henrik Brandtun reduserer for Osterøy etter et flott innlegg fra Hatland. Da har vi spilt i 72 minutter. I det 84 minutt setter Fredrik Evensen inn dagens siste scoring og 2-6. Det hele ender med 6-2 seier til Askøy Fotball.