Os videre i NM

Os var denne dagen på besøk på Hald Stadion hos Sund FK. Les mer om kampen og se litt bilder her.

Det var NM-kvalifisering på Hald Stadion mellom Sund- Os denne lørdagen. Hjemmelaget spiller til dagen i 4.divisjon, mens Os er å finne i 3.divisjon avdeling 1 dette året. Rundt 100 hadde funnet veien til stadion for å bivåne duellen.

Kapteinen Marius Mikkelsen var tilbake i midtforsvaret til gjestene etter en lenger periode med skade.  De første 15 minuttene var en jevn affære uten at det skjedde så alt for mye. Etterhvert begynte gjestene å feste et bedre grep på kampen. Os sitt første mål kom etter 31 minutter. Torgeir Lund satte inn 1-0 etter en retur. Dermed får Os mer ro i spillet og de siste kvarteret styrer klubben alt. Laget kommer til flere muligheter og en våken og god Martin Forland Paulsen holder hjemmelaget i kampen. Os vil ha straffe i denne perioden og de har en annullert scoring også de siste 15 minuttene av omgangen. Dermed går Os til pause med 1-0.
Den andre omgangen starter jevnt. Sund er mer med på notene og klubben klarer å heve seg det første kvarteret. Etter en liten time blir det rødt til Ahmed Omar hos vertene. Han får sitt andre gule for en takling. Dermed spiller Os 11 mot 10 den siste halvtimen. Os tar over og Henrik Sperrevik scorer to ganger på fire minutter. Dermed leder gjestene 3-0 med 15 minutter igjen. Begge lag gjør flere bytter. Vertene kommer litt høyere de siste minuttene, men det er Os som scorer. De gule og sorte får straffe i det 88 minutt. Straffesparket setter Roger Ekeland sikkert i mål. Dermed 4-0 til Os. Det blir også sluttresultatet.

Under finner dere et mini-album. Vi deler et større album så fort vi har muligheten.