Os tok i mot Fana

Det var duell mellom Os og Fana denne fredagen på Kuventræ. Her kan du lese deg opp på kampen og se et lite bildegalleri

Det var duket for treningskamp denne fredagen på Kuventræ. Os og Fana spiller i hver sin avdeling i årets 3.divisjon. Os har hatt litt blandede resultater så langt i oppkjøringen, mens Fana har vunnet sine kamper.

Hjemmelaget hadde med seg Vegard Skeie til denne kampen. Spilleren returnerer til klubben til sommeren etter endt militærtjeneste. Det startet derimot ikke bra for klubben. Hjemmelaget hang ikke med de første minuttene av kampen og Fana løp de i senk. 0-1 kom etter bare to minutters spill. Anders Sørevik satte ballen i mål. Da hadde gjestene allerede brent en stor sjanse.

Etter noen minutter så det ut som Os endelig hadde kommet i gang med kampen. Laget skapte noen farligheter, men det ga også Fana rom til å skape sine muligheter. Eter 17 minutter dobler Brekkhus på straffe. Få minutter etter setter Fosse-Iversen inn 0-3. Etter en drøy halvtime banker Petter Martinsen inn 4-0 til gjestene.

Os får sin redusering. Laget får frispark på ca 18 meter og Rune Åsheim Mo setter et vakkert frispark i det 42 minutt. Fana var derimot ikke ferdig. Vebjørn Høynes setter 5-1 til gjestene, noe som også blir pauseresultatet.

2.omgang
Etter hvilen faller kvaliteten litt. 6-1 kommer etter en knapp times spill. Tim Nilsen er sist på ballen etter corner. Minuttet etter målet går lyset på Kuventræ. Det i den andre hjemmekampen på rad. Det varer derimot ikke for lenge får lagene kan fortsette kampen. Fana bruker den pausen til å bytte 8 spillere.

Os tar mer over på banen og får to reduseringer. Først er det Torgeir Lunde som stusser inn en corner i det 82 minutt, før  Jonathan Mjånes setter 3-6 i det 86 minutt. Flere scoringer blir det ikke og Fana vinner dermed kampen 6-3.

Under et mini-album fra oppgjøret. Vi kommer med et album i fra kampen i løpet av helgen.