Os tok i mot Åsane 2

Os testet formen mot Åsane 2 denne lørdagen. Her kan dere lese kort om kampen og se litt bilder fra oppgjøret.

Os skal opp mot 4.divisjonlaget Sund i NM kvalifisering på Hald Stadion om en uke. I dag testet klubben seg mot Åsane 2. Os kom best i gang i den første omgangen og hadde taket. De var mer effektive på kontringene og ellers i angrep.

Etter 10 minutter kommer den første scoringen etter litt rot bak hos gjestene. Thomas Spilde med målet.  2-0 kommer etter en knapp halvtime ved Anders Havsgård, mens noen minutter senere øker hjemmelaget til 3-0 ved Roger Ekeland. Vår utsendte medarbeider oppsummerer med fortjent ledelse til vertene som står høyt i hele omgangen, men at de også får hjelp av gjestene på to av målene.
Den andre omgangen fortsetter som den første. Vertene gjør det vanskelig for gjestene ved å stå høyt. Dermed kommer både 4-0 og 5-0 til hjemmelaget. Først scorer Henrik Sperrevik, før Kristian Halvorsen avslutter med sin scoring. Åsane 2 har også en sjanse eller to i omgangen, men klarer ikke omsette disse.