Os slo Fana i treningskamp

De to 3.divisonslagene Os og Fana møttes til duell på Kuventræ. Det ble en 3-2 seier til Os i en kamp der det meste av troppene fikk forsøke seg.

Begge lagene spiller denne sesongen i 3.divisjon avdeling 1. I dag skulle de matche seg mot hverandre på Kuventræ. Hjemmelaget hadde med seg nysigneringene Szymon Walczak, Lucas Einarson, Anders Myking Waagan og en rekke unggutter som er klare for A-laget. Fana på sin side hadde med Ivar Mykkeltvedt og  Fabian Rimestad for å nevne noen spillere denne lørdagen.

Kampen
Fana var klart best den første halvtimen og det tok ikke mer enn fem minutter før Vebjørn Høynes satte inn 1-0 til bortelaget. Etter halvtimen jevnet det seg mer ut og Lucas Einarson utliknet. 1-1 var også stillingen til pause. Duoen Sebastian Plätzer (Os) og Malvin Ingebrigtsen (Fana) måtte begge ut i den første omgangen med skader.

I den andre omgangen var Os gjerne hakket hvassere. Henrik Sperrevik kom inn i pausen og han nettet to pene mål for hjemmelaget etter to forarbeid av Sverre Spanglo Haga. Vebjørn Høynes reduserte for Fana på tampen.

Fornøyd Brenne
Os-treneren Endre Brenne var fornøyd etter kampen. Han likte åat klubben klarte å stå  i mot såpass bra da Fana styrte den første halvtimen av kampen. I tillegg var han godt fornøyd med moralen i troppen som ikke gir opp og kjemper seg til seier.

Under noen bilder fra dagens oppgjør. Album kommer på Facebook, trolig søndag.