Roger Blokhus Ekeland klar på hvilken klubb som gjelder Foto: Trond Gausemel

Os er i rute

Vi snakket med Os-trener Endre Brenne denne fredagen. Han ga oss siste nytt om laget før oppkjøringen til sesongen 2022 starter.


Os var en av de fire lagene fra Hordaland som havnet i Oslo i 3.divisjon avdeling 1 foran kommende sesong. En avgjørelse Brenne og klubben hadde vanskelig å forstå i begynnelsen. 

- Det har sunket inn nå, sier Brenne. - Vi kommer til å savne lokaloppgjørene mot Bjarg, Fana og Lysekloster. Gruppen var skuffet over at NFF hadde tatt vekk lokaloppgjøret mot Lysekloster. Det var blandede følelser. 
Foto: Trond Gausemel

Den tette duellen mellom lagene fra Bjørnefjorden er en av landets mest besøkte lokaloppgjør i 3.divisjon, så Brenne var mer enn overrasket over at lagene ikke fikk den muligheten i år. 

På vei mot sesong
Os-treneren kan fortelle at laget begynner å ta form. Klubben har re-signert de som skal være med videre, så jobbes det med to-tre stykker som skal inn for å styrke troppen. Videre er de som slet med skade på vei tilbake. 

-  Vi har ambisjoner om å hevde oss i denne avdelingen. Målet er at vi skal levere bedre enn i fjor. 

Brenne vil ikke ut med navn på nye spillere som er aktuelle, men kan fortelle at den gamle Brann favoritten Zsolt Korcsmár endelig er i full trening igjen. Dermed satser Os Fotball på at han er med klubben denne sesongen. Korcsmár spilte sin siste sesong i Brann i 2012, men er ikke mer enn 32 år. 
Foto: Trond Gausemel

Når vi spør om hvem som er favoritt, så kommer Lyn kjapt. Om en ser på de spillerne som er meldt overgang til klubben, så er nok Jan Halvor Halvorsens menn klare favoritter. Vi kommer tilbake med mer informasjon om Lyn om ikke så alt for lenge. 


 

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.