Os damene slo Sotra

Det ble en klar seier til Os damene borte mot Sotra. Her kan dere lese om kampen og se bildene fra kampen.

Sotra damene hadde besøk av Os denne lørdagen. Klubbene er i gang med treningskampene sine foran sesongen 2024.

1.omgang
Vertene startet best i denne kampen, men Os fikk ryddet unna det som kom i klubbens retning. Gjestene kom etterhvert bedre med og etter 21 minutter scoret gjestene. Gjestene scorer to ganger til før pause og tar ledelsen 3-0 inn til hvilen. Elise Lyssand (2) og Tina Skogedal scoret for Os-laget. Tomålscorer Lyssand er kun 14 år. Begge klubbene stilte med unge mannskap denne lørdagen og hadde en rekke spillere som er født i 2006 og 2008.
2.omgang
Sotra presset på i starten av denne omgangen også, men Os stod igjen i veien for forsøkene. Laget økte ledelsen til 4-0 på et flott langskudd etter 55 minutter. Laget satte to nye mål før Sotra reduserte like før slutt. Pia Hindenes, Andrine Kvittingen og Linea Fløysand scoret for gjestene etter pause, mens Tone Bragestad scoret for hjemmelaget.