Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Os 2 sjokkerte Voss

Skrevet av Odd Løvset
12.08.2022 23:10

Os 2 sjokkerte Voss i dagens kamp i 4.divisjon avdeling 2. Laget fikk sin revansje for stortapet borte i våres. Les litt om kampen og se bilder. Album kommer.

Det var duket for den første kampen i høstsesongen i 4.divisjon denne fredagen. Hjemmelaget Os 2 hadde mye å rette på fra vårens oppgjør på Voss. Da tapte klubben ikke mindre enn 1-13. Os 2 kom til kampen sist på tabellen med ett poeng, mens Voss kun var tre poeng bak serielederen Gneist. Dermed var det det en stor oppgave som lå foran det ung Os 2 laget. Vi ble fortalt at dagens snittalder på start 11'eren var på litt over 18 år. 


Voss startet best, men det var en relativt sjansefattig førsteomgang. Voss styrte, men det var mye upresist og dermed stokket det seg når de kom i nærheten av 16 meteren. Et heading i tverrliggeren var det nærmeste klubben kom før pause. Vertene derimot hadde ikke mange sjanser, men Kasper Klett Døsen ordnet 1-0 til hjemmelaget da løp igjennom i det 38 minutt og ordnet ledelse til vertene. 


I den andre omgangen kom et mer tent Voss lag på banen og det første kvarteret var en lang kanonade mot Os 2 sitt mål. Noen annullerte scoringer kom, før Andreas Søberg fikk ballen i mål. Dermed 1-1 etter knappe timen. Gjestene jaget ledermålet videre, men det var Os 2 som scoret. I det 70 minutt setter Marius Østgulen Hevrøy inn 2-1 etter en retur. Like etter gjør Hevrøy det samme en gang til. Dermed leder Os 2 3-1 etter 74 minutter. Vinnermålet kommer i det 78 minutt da Peter Armstrong ordnet kampens siste mål.  Dermed tar Os 2 en meget sterk seier mot et bleikt Voss mannskap. De har mye jobb å gjør før onsdagens kamp hjemme mot NBK. 


Under finner dere litt bilder. Album kommer. 

Abonner på Sportskollektivet for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Få full tilgang til Norges mest hardtsatsende nettavis for nyheter, reportasjer, videoer og meninger.
Vårt mål er å gi deg de beste historiene fra breddeidretten!

Har du hatt abonnement tidligere, logg inn med brukeren din og forny
abonnementet via "Min side"

OBS: Når du tegner abonnement med Vipps, se til at du ikke
surfer i privat modus i nettleseren din.

KAMPANJE: Ingen kampanjer for øyeblikket

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement