De to topplagene i avdelingen i duell. Foto: Einar Gjerde

Oppstart av lokalfotballen

Denne fredagen sparkes 4.divisjon avdeling 1 i gang. Vi har sett på hvordan det ligger an i avdelingen før høstsesongen.


Den lokale 4.divisjonen starter opp igjen i dag med oppgjøret NBK - Arna-Bjørnar. Dermed er lokalfotballen i gang for fullt fra denne fredagen. Askøy, Voss og Arna-Bjørnar var pekt på som de største favorittene i denne avdelingen. Askøy Fotball har levd opp til favorittstempelet de fikk og laget står med 10-1-0 på lagets første 11 kamper. Dermed ser det positivt ut for Tommy Knarvik og hans mannskap før høsten. Poengtapet kom borte mot nyopprykkede Trio.

Denne helgen skal laget til Voss for å spille. Askøy Fotball har fem poeng ned til Arna-Bjørnar, ni poeng til Osterøy og ti poeng til Voss. På den nedre delen av tabellen er det jevnt mellom lagene. Kun poenget skiller Radøy på 9.plass og og Øystese/Norheimsund som er nederst på tabellen med 6 poeng. Dermed blir det en spennende høst for mange av lagene i denne avdelingen.

Under finner dere tankene fra trenere og redaksjonen før sesongen ble sparket i gang i våres. 4.divisjon avdeling 2 kommer i morgen.

 

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Askøy Fotball