Den landsdekkende 2.divisjonen for kvinner starter opp igjen denne helgen. Her finner dere en liten statusoppdatering før den sparkes i gang. Foto: "Mikal Lindoe "

Oppstart 2.divisjon kvinner

Denne helgen starter 2.divisjon kvinner opp igjen etter sommerpausen. Vi har sett på status i avdelingene før kampene sparkes i gang etter sommerpausen.


Det er klart for oppstart i 2.divisjon kvinner denne helgen. Lagene skal igjennom en tett høst uten frihelgen  hele veien til siste serierunde den 12.november.

2.divisjon avdeling 1
I 2.divisjon avdeling 1 er det Viking som topper avdelingen. Laget har Molde tre poeng bak seg. Molde skuffet nok mange, inkludert seg selv da klubben ikke klarte å slå Sogndal i en hengekamp som ble spilt forrige uke. Dermed fikk Viking tre poeng på hovedrivalen før høsten.
Foto: Tormod Lindøe
Viking har styrket laget og klubben har klare ambisjoner om opprykk. Det blir en spennende toppkamp å følge denne høsten. Lagene møtes på Aker Stadion allerede den 26.august, så mye kan avgjøres allerede tidlig denne høsten. Molde spiller borte mot Bryne denne fredagen i denne runden, mens Viking skal bryne seg borte mot Haugesund. I bunnen sliter Tynset med kun fire poeng. Fra Haugesund på 6.plass ned til Herd på 13.plass skiller det kun seks poeng, så det blir en spennende høst for mange lag denne sesongen.
Foto:

2.divisjon avdeling 2
I denne avdelingen har Odd stukket fra resten av lagene. Det var også konsensusen fra de vi snakket med før sesongen at slik avdelingene var inndelt, så ble Odd en storfavoritt. Laget har 11-1-0 på de første 12 kampene. Vi tror aldri laget feiler i opprykkskampen her. HamKam og Kongsvinger følger nærmest med 25 og 24 poeng.
Foto: Thomas Karlsen, Sportskollektivet.no
Lagene fra våre nordligste fylker hadde mange tippet rett ned, men Bjørnevatn og Porsanger har begge levert gode kamper og 8.- og 10.plass denne sesongen med sine 16 og 13 poeng. Nederst ligger Bossmo & Yttern med sine 7 poeng. Sarpsborg 08 og Nanset er de to andre klubbene under streken.

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.