Foto: Mikal Lindøe, Sportskollektivet.no

Opprykksfest i Norheimshallen

Det var tettpakket da Nord/Rival inviterte til opprykksfest i Norheimshallen. Dagens motstander Randaberg ble en klasse for liten denne søndagen.


Det var duket for opprykkfest for Nord/Rival etter en strålende avslutning på sesongen. Klubben hadde ni strake seire i serien før denne og kronet opprykket med sin 10 strake seier i serien denne søndagen. I dag var det Randaberg osm hadde tatt turen nordover for å spille i Haugesund.

Det var aldri noe tvil om hvor seieren skulle ende denne søndagen. Til det var hjemmelaget for gode. Laget var kjappere og bedre organisert. I tillegg var laget hvasse på kontringene sine. Den første omgangen ga alle fremmøtte en klar leksjon i god angrepshåndball og vertene ledet 18-11 til pause.
Foto: Mikal Lindøe, Sportskollektivet.no
Etter hvilen fortsatte kampen mye i samme spor. Det jevnt godt besatte mannskapet til hjemmelaget var bedre i alle faser og vant den andre omgangen med 20-13. Dermed ble det pene 38-24 til vertene da dommerne blåste av. Det til stor jubel for de rundt 170 som var tilstede på kampen.
Foto: Mikal Lindøe, Sportskollektivet.no
For hjemmelaget ble Eirin Henrikke Bjørnseth toppscorer med sine 9 mål, mens Lillian Tunge scoret 8 mål for dagens gjester. Under litt bilder fra kampen. Album kommer.

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Randaberg Nord Rival