Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Odda/Tyssedal vant toppkampen

Det ble en meget viktig seier til Odda/Tyssedal hjemme mot Bjarg 2. Seieren sender Odda/Tyssedal til topps med en luke på to poeng til Trio og tre poeng til Mathopen/Bjarg 2.


Det går mot en meget spennende avslutning i den lokale 5.divisjonen denne høsten med fire lag som kjemper om opprykket til 4.divisjon.

I dag møttes Odda/Tyssedal - Bjarg 2 hverandre til duell og klubbene hadde ikke råd til å avgi poeng med Mathopen og Trio jagende like bak. Vertene fikk den starten de drømte om da  Joakim Ribesen kommer seg fri og setter sikkert inn 1-0 til hjemmelaget. Bjarg 2 har sine muligheter i den første omgangen også, men klarer ikke komme seg til de helt store sjansene. Dermed står det 1-0 til  pause.

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Etter hvilen åpner kampen seg opp og det blir langt flere sjanser begge veier. Det unge Bjarg 2 laget tar mer og mer over banespillet og Odda/Tyssedal har en periode nok med å forsvare seg selv. I denne perioden er gjestene nærme med å utlikne, men godt keeperspill og et oppofrende forsvar stopper Bjarg 2 sine sjanser. Bjarg 2 har en ball i nettet, men den avblåses. I tillegg ender et av  innleggene i tverrliggeren bak en utspilt keeper.  Odda/Tyssedal faller naturlig nok litt bakover i denne fasen, men klubben har sine muligheter på kontringer. Med sine raske folk fremme er det alltid farlig. 

Temperaturen blir også høyere i kampen i denne omgangen og dommeren må frem med noen kort. Mye klaging fra spillere og benk på dommerne i dag, noe vi håper spillere og ledere luker vekk. På slutten av kampen kommer 2-0 målet. Målsniken Tommy Litsheim er på rett sted da klokken passerer 85 minutter. Dermed vinner hjemmelaget kampen med 2-0.

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Under kan dere se litt bilder. Album kommer på søndag.

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.