Odd med kurs mot opprykk Foto: Nicholas Noreng, Sportskollektivet.no

Odd på stø kurs mot opprykk

Odd fortsetter å imponere i 2.divisjon avdeling 2. Laget har stø kurs mot opprykk. Her finner dere en gjennomgang av runden og noen ferske bilder fra noen av helgens kamper.


I 2.divisjon avdeling 2 har det ligget i kortene hele tiden at Odd var den klare favoritten. Laget fra Skien som røk på minste mulige margin i fjor i playoffen, er i år klare favoritter i avdelingen. Et favorittstempel de innfrir. Laget leder med hele 9 poeng ned til neste lag etter helgens runde.

HamKam er laget som følger på andreplass og laget hadde en god dag lørdag. Trener Nathan Flight var meget fornøyd med lagets innsats i storseieren mot LSK 2. KFUM klatret opp på en tredjeplass etter sin seier i tidligkampen mot Medkila lørdag. Laget vant 3-1.
Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet
Nanset tok tre viktige poeng i Nordland, da klubben slo Bossmo & Yttern med 3-1 etter tre sene scoringer i den kampen. Seieren flytter laget opp på 13 poeng, kun poenget bak Porsanger og Lyn 2 som ligger på sikker plass med 14 poeng. Sarpsborg 08 er nest sist med sine 9 poeng. Laget snudde 0-2 til pause til 2-2 etter full tid, men hadde trengt tre poeng denne helgen. I bunnen er Bossmo & Yttern med sine 7 poeng.

Under finner dere reaksjoner og kommentarer fra trenerne. Disse er levert til oss av Lurifax Support.
Foto: Andreas Kristoffer Berge, Kvinneidrett.no/Sportskolletkivet.no
KFUM Damer - Medkila IL 3-1 (2-0)
1-0 Elle Ulstein
2-0 Emma Yasmine Afua Arthur Akselsen
3-0 Emma Yasmine Afua Arthur Akselsen
3-1 Mathilde Eidissen Karlsen

Kampanalyse:
KFUM trenar Jesper Eek:
Vi gjennomfører kampplanen veldig bra. Spesielt defensivt der Medkila kun skaper én målsjanse som de også skårer på, og det på en dødball. Andre omgang blir vi spilt litt lave og vi får ikke etablert grunnspillet så ofte som vi ønsker, men vi har god kontroll. Knallbra innsats av samtlige.

Medkila trenar Matias Olsen:
Først og fremst deilig å være i gang igjen og vi gleder oss til å kjempe videre! Når det gjelder kampen leverer vi en fin prestasjon, men blir tatt kraftig på overganger. KFUM effektive. Mye fint i vårt eget spill som vi gleder oss til å utvikle videre. Gode rammer og en hyggelig gjeng på KFUM arena!  
Foto: Andreas Kristoffer Berge, Kvinneidrett.no/Sportskolletkivet.no
HamKam Kvinner - LSK Kvinner Rekrutt 8-1 (6-0)
1-0 Sara Regine Aas Berntsen
2-0 Mina Kjørum
3-0 Sara Regine Aas Berntsen
4-0 Line Hem
5-0 Mina Kjørum
6-0 Line Hem
7-0 Sanna Elida Høeg
8-0 Julie Heggelund
8-1 Andrea Davidsen

Kampanalyse:
Hamkam trenar Nathan Flight:
En nesten perfekt kamp av oss. Skapte flere sjanser, hadde bra kombinasjon spill og spilte med topp intensitet! Spillerne jobbet knallhardt og ga alt for laget. Jeg kan ikke si nok om hvor gode vi var i dag. Veldig imponert og vi gleder oss til neste treningsuke!
Foto: Thomas Karlsen, Sportskollektivet.no
KIL Fotball Kvinner - Odds Ballklubb Kvinner 0-4 (0-4)
0-1 Aurora Tilly Wallestad
0-2 Julie Kjosvold Pedersen
0-3 Stina Kleppe
0-4 Stina Kleppe

Kampanalyse:
Kongsvinger trenar Rune Skasberg: Skuffende prestasjon av oss totalt sett. Frem til 0-1 er vi med, men med tre baklengs på fem minutter er kampen tapt. Det positive er at vi klarer å nullstille i pausen og får et bedre resultat i andre omgang. Odd vinner veldig fortjent. Viser at de er avdelingens klart beste lag.

 
Sarpsborg 08 Damer - Porsanger Idrettslag 2-2 (0-2)
0-1 Celine Rollstad Johnsen
0-2 Synnøve Hafnor
1-2 Mia Marie Voltersvik
2-2 Mille Kristine Ellingsen Prestegaard

Kampanalyse:
Sarpsborg trenar Darren O'Sullivan:
A game we felt we should have taken three points from. We gave away two cheap goals to be 2-0 down at half time. We had the vast majority of possession but gave the ball away too cheaply in the first half. The players showed fantastic character in the second half to get back into the game and it wouldn't have been argued if we'd taken 3pts. If we can cut out the mistakes from our game we feel like we can have a strong second half of the season.

Bossmo & Ytteren IL - Nanset Fotball Damer 1-3 (0-0)
1-0 Synnøve Hvaara
2-0 Pia Elea Brandvold Tormodsrud
3-0 Pia Elea Brandvold Tormodsrud

Kampanalyse:
Nanset trenar Andreas Drugge:
Vi gör en fin inledning där vi kommer igenom med friläge tyvärr för oss gör keepern en god räddning. Vi bommar straffe, allt inom de första 11min. Resten av den 1 omg så är det ganska jämt. Vi kommer inte opp i nivå rent tekniskt. 2 omg så syns jag att vi kontrollerar spillet og får äntligen utdelning på det mesta. 3 fina scoringar og 3 deilige poäng med oss hjem till Larvik. Fin start på höstsäsongen

Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet
Lyn Fotball Damer 2 - Bjørnevatn Damelag 3-0 (2-0)
1-0 Ingeborg Stenvold
2-0 Cornelia Remme Fladberg
3-0 Ingeborg Stenvold

Kampanalyse:
Bjørnevatn Robert Berg:
I dag taper vi for et bedre lag. Vi forsvarer oss bra i perioder, men dessverre rekker det ikke helt inn. Offensivt er vi litt upresise, og klarer ikke helt å skape de helt store farlighetene. Selv om vi har en i tverrliggeren og noen gode overganger, skulle vi nok ønske at vi klarte å skape mer trøbbel for LYN.

Mjølner - Stabæk 2 2-4 (1-0)
1-0 Victoria Kristensen Eliassen
1-1 Karianne Nyhus
1-2 Emily Christin Lund
2-2 Malin Lindstrøm Andersen
2-3 Karianne Nyhus
2-4 Amalie Rasmussen 

Kampanalyse:
Stabæk trenar Johannes Kvammen Kallevik:
Veldig gøy å starte opp igjen etter en lang sommerpause. Vi valgte i år å ha en lengre sommer ferie og kortere oppkjøring. Spillerne våre har dog vert flinke i sommer og vi kunne heldigvis treffe bakken løpene og starte høsten med en sterk borte seier! Første omgang sliter vi litt med å sette pressjusteringene våre og blir til tider vell passive, juster oss bra i andre omgang og skaper en del problemer for Mjølner og fikk inn 4 scoringer. Tøff kamp men vi føler vi tar en fortjent seier i dag.

 

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Odd 2.divisjon