Fra Nymark sin bortekamp mot Sædalen i våres. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Nymark på topp

Nymark starter høstsesongen som serieleder i 4.divisjon avdeling 2. Se statusoppdateringen for 4.divisjon avdeling 2 her.


Nymark starter denne høsten som serieleder. Dermed har den ferske 100-åringen en gylden sjanse til å klare opprykket til 3.divisjon. Det er derimot jevnt i toppen. Åsane 2 følger kun poenget bak, mens Lyngbø og Varegg er kun to og tre poeng bak.

I bunnen ser det vanskelig ut for Sædalen som ligger med kun ett poeng etter de 11 første kampene. Klubben med det catchy navnet Trott/Solid/Stord 2 er den andre klubben under streken med 9 poeng. Ellers er det jevnt fra Smørås på 6.plass med sine 14 poeng ned til Tertnes med sine 10 poeng på 10.plass.
Foto: Brage Titlestad
For lagene i 4.divisjon, så må klubbene se oppover hvor mange lag fra Hordaland som kommer ned fra en av de to 3.divisjonsavdelingene lokale lag er involvert i. I skrivende stund er det hele tre lag fra Hordaland, noe som gjør at det ekstra lag går ned fra de to 4.divisjonsavdelingene denne sesongen.
Foto: Einar Gjerde, Hordalandsfotball
Lagene som ligger på disse nedrykksplassene er nå Sund, Radøy og Tertnes (med forbehold om feil). Dermed to lag fra 4.divisjon avdeling 1 og ett lag fra denne avdelingen.

Under finner dere tankene til trenerne og redaksjonen før sesongen. 

 

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Nymark