Nymark med tre poeng

Askøy Fotball startet forrykende på Nymark denne lørdagen, men vertene kom tilbake og vant med klare sifre.

Askøy Fotball fikk en kjempestart da klubben tok ledelsen med 1-0 etter knappe minuttet. Nymark kom tilbake mot slutten av omgangen med scoring av Dennis Pettersen og Jacob Aanonsen. Dermed ledet de stripede 2-1 til pause.

I andre omgang var Dennis Pettersen toneangivende. To kjappe scoringer de første ti minuttene på han ga vertene en solid 4-1 ledelse etter kun 54 minutter. Tobias Juvik scoret så for Askøy Fotball, før Kyrre Woldstad la på til 5-2.  Helt på tampen av kampen satte Ådne Skogsbakken sluttresultatet 6-2.

Nymark fortsetter å imponere etter opprykket. Laget klatret med denne seieren til en 3.plass på tabellen, mens Askøy Fotball er nummer ti på tabellen.