Duell på Nymark i serieåpningen Foto: Eirik Gudmundsen, Hordalandsfotball

Nymark hadde Varegg på besøk

Nymark hadde Varegg på besøk i den første seriekampen sin tilbake i 4.divisjon. Les kort og se målene her.

Det var seriestart for Nymark - Varegg denne lørdagen. Nyopprykkede Nymark hadde laget fra Hødden som sitt første hinder i divisjonen.

Det var derimot gjestene som tok tak i kampen fra start. Frank Hellevik sine elever styrte kampen fra start og hadde sine sjanser. De måtte derimot vente til det 37 minutt før målet kom. Laget fikk straffe og kaptein Magnus Skulstad satte den sikkert. Dermed 1-0 til gjestene, noe som også var stillingen til pause.

I den andre omgangen kom Nymark bedre med i kampen, men Varegg demmet opp og hadde sine muligheter. Mål fikk vi helt på slutten av omgangen. Debutant Martin Føyen satt inn scoringen i det 90.minutt. Dermed 2-0 til gjestene.

Album fra kampen kommer. Under noen videosnutter fra Lurifax Support fra kampen: