Nymark - Djerv

Det var treningskamp på Nymarksbanen denne torsdagen da damelagene til Nymark og Djerv møttes til duell.

Det var duket for treningskamp mellom Nymark - Djerv denne torsdagen. Hjemmelaget tok ledelsen tidlig i kampen. Da hadde klubben nettopp også hatt en ball i treverket. 2-0 kom etter et drøyt kvarter. Djerv er tilbake i kampen kun noen minutter senere. 2-1. Like etter har gjestene også en som treffer treverket.

Hjemmelaget har derimot planer om å øke. Klubben presser og 3-1 og 4-1 kommer før pause. Dermed går hjemmelaget til pause med en klar ledelse. I andre omgang reduserer Djerv en gang. Nymark vinner dermed kampen med 4-2.
Under finner dere et mini-album. Flere bilder kommer i morgen.