Tertnes sin nye trener er klar Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Ny Tertnes trener klar

Det er klart hvem som tar over i Tertnes etter at Henrik Reigstad gir. Finn ut hvem som skal lede laget fra Åstveit videre.


Redaksjonen kan fortelle at Hege Hvidsten tar over som ny A-lagstrener for Tertnes herrene. Hvidsten har de siste tre årene fungert som assistent-trener i klubben. Nå får hun ansvaret for å lede herrelaget. 
 
Foto: Trond Gausemel

Vi spør Hvidsten om hva hun nå tenker om å ta over trenerjobben
- Jeg er veldig motivert for trenerjobben i Tertnes i 2022 og ser frem til å starte sesongen. Tertnes har vært klubben min i flere år og jeg har trent mange lag og blant annet vært assistenttrener for A-laget de siste 3 årene. Jeg er glad for at Tertnes nå gir meg sjansen som hovedtrener og dermed kunne sette mitt preg på A-laget i 2022. 

Hva tenker du om neste års sesong?
- Først og fremst ser jeg ser frem til en «normal» sesong med både vår -og høst og flere spennende lokaloppgjør. Vi skal også være med i kvalifisering til NM. Vi er kommet godt i gang med planlegging av sesongen. Det er mange dyktige fotballspillere i troppen vår og flesteparten fra dagens stall har signalisert at de er med videre og det er jeg veldig glad for. Jeg er opptatt av gode prestasjoner i gruppen, både som enkeltspillere men også som lag. 
Foto: Trond Gausemel

Hvidsten fortsetter med
- Jeg holder også på å sette sammen teamet rundt meg og har med dyktige og viktige kontinuitetsbærere med mange års erfaring i Tertnes i teamet. Dette er viktig for å skape en god kultur, både på feltet men også sosialt. Vi har ambisjoner for sesongen 2022 


Foto: Trond Gausemel

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.