Ny seier

Tertnes Håndball fulgte opp seieren i Trondheim søndag med nye poeng i dag. Se litt bilder og les om kampen her.

Tertnes hadde Follo som gjester denne onsdagen. Vertene kom fra en meget viktig seier mot Byåsen søndag og skulle denne dagen opp mot bunnlaget Follo. Tertnes har med en god sluttspurt i serien en sjanse til å komme til sluttspillet, mens Follo ender nederst denne sesongen.

Det var en jevn og tett start i Åsane Arena. Lagene fulgte hverandre til 6-6, før Tertnes klarte å få en luke. Etter 12 minutter gikk hjemmelaget opp i 8-6. Den ledelsen varte ikke lenge og etter 17 minutter stod det 10-10. Da skrur vertene opp tempoet og fra 11-11, så blir det fort 14-11 til hjemmelaget. De tre målene får hjemmelaget ta med seg til pause på stillingen 18-15.
I den andre omgangen klarer Tertnes raskt å få en større luke. Etter fire minutter øker Emma Holtet til 20-16. Follo klarer å komme seg nærmere og etter 10 minutter i omgangen står det 22-20 til hjemmelaget. Nærmere kommer ikke Follo. Vertene sin ledelse øker jevnt og trutt utover i omgangen og det ender tilslutt med 34-27.

For vertene scoret Martine Hellesø Knutsen og Henrikke Hauge Kjølholdt mest, begge med syv scoringer hver, mens gjestene hadde Martine Kårigstad Andersen (7) og Mari Nilsen Solberg (6) som sine to mestscorende.