Ny seier på slutten

Det ble nok en gang en avgjørelse som endte i Bergen Håndball sin favør. Klubben slo ØIF Arendal på dramatisk vis i Framohallen denne onsdagen.

Bergen Håndball spiller kampene sine helt ut. Denne onsdag gjenntok de kunsten å avgjøre helt på slutten av kampen. Laget slo ØIF Arendal med 37-36 i en meget målrik kamp mellom lagene denne onsdagen foran litt over 1000 tilskuere i Fyllingsdalen.

Kampen var en jevn affære hele veien. Til pause stod det 17-17 mellom lagene. Etter pause fikk vertene en periode en firemåls ledelse, men gjestene spiste seg sakte, men sikkert tilbake i kampen. Med fem minutter igjen stod lagene likt på 33-33. Etter dette fikk vertene de nødvendige målene. Rasmus Carlsen ga hjemmelaget ledelsen 37-35 med under minuttet igjen, mens Dagur Gautason lagde spenning igjen da han nettet med litt over 30 sekunder igjen for Arendal. Hjemmelaget holder unna og vinner kampen med ett måls margin.
Gjestene ligger på en fin fjerdeplass på tabellen, men Bergen Håndball fortsetter klatringen til en 7.plass. Rasmus Carlsen satte ikke mindre enn ti mål for hjemmelaget, mens Dagur Gautason og Mathias Rohde Larson  begge scoret det samme for bortelaget.

Under litt bilder fra kampen. Album kommer.