Fra Breddefantasy 2021 Foto: Skjermdump

Ny runde tirsdag 26.april

Det er ny runde i Breddefantasy i morgen. Fristen for å levere inn ditt mannskap er klokken 18.15 i morgen.

Allerede i morgen og onsdag er det ny runde for de lokale lagene i 4.divisjon. NHHI tar i mot Austevoll til duell 1830 i morgen, så den kampen er den første i runde 2. Dermed er det innleveringsfrist klokken 1815. 

Det som er viktig å få med seg denne runden er at kampen Øystese - NBK står oppført med laget fra Kvam som verter. Den kampen spilles i Knarvik da banen i Øystese ikke er klar til denne kampen. Ellers kan vi legge til at NBK sin keeper måtte ut i 1.omgang mot Voss sist. Det er uvisst om han er klar til denne duellen. 

Tre spillere har allerede karret til seg 58 poeng fra den første runden. Bak følger flere kun få poeng bak. Husk å levere inn ditt lag til klokken 1815 i morgen. 

Det begynner å bli bedre med assister, men så langt har vi lagt inn fra disse lagene: Austevoll, Osterøy, Østsiden Askøy (fra målservice), Askøy Fotball, Fana 2, Varegg, Arna-Bjørnar, Loddefjord (fra klubbreferat), Tertnes, Øystese og Bergen Nord. Gneist er på vei. Stor takk til klubbene som har fått sendt dette. 

Om din klubb ikke stod i listen over, så  send oss gjerne en mail på [email protected] at assist fra helgen mangler. Enda bedre er det om en av spillerne på ditt  lag kan sende etter hver kamp til oss samlet. På forhånd takk for det. 

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.