Johnny Mikal Gallefoss i 2012 for Øystese mot Førde. Førde kaptein Øystein Vetti i bakgrunnen Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Ny leder for topptrenerutdanningen i NFF

Lokale Johnny Mikael Gallefoss er ny leder for topptrenerutdanningen i NFF. Det melder forbundet på sine sider.

Johnny Mikael Gallefoss er i dag ansatt som leder for topptrenerutdanningen i NFF. Galefoss  jobber i dag som trenerutvikler og fagansvarlig i Viking. Den jobben hadde tidligere Per Mathias Høgmo. Akkurat når Gallefoss tiltrer er enda ikke avklart. 

Til fotball.no sier direktør for toppfotball og landslag, Lise Klaveness, følgende:
- Nysgjerrighet og utvikling av kunnskap og kompetanse i norsk fotball er noe av det viktigste vi gjør fremover. NFFs medlemmer har vedtatt i inneværende strategiplan at trenerutdannelsen er et område det skal satses mer på. Vi har brukt god tid på å lete etter ny leder for topptrenerutdannelsen.

Under er redaksjonen på besøk i Brussel hvor Gallefoss hadde blitt headhuntet til en jobb fra Manchester City stjernen Kompany.
Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Redaksjonen traff også Gallefoss i Brussel da han hadde blitt hentet til den belgiske hovedstaden fra Manchester City legenden Vincent Kompany. Der jobbet han med klubben BX Brussels. I tillegg til å trene klubben var han aktivt involvert i å lede satsingen på gatelag i den belgiske hovedstaden. 

Under ser dere Gallefoss i gang med en av treningene
Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Gallefoss har tidligere vært innom lokale klubber som Norheimsund, Øystese, Løv-Ham og Dale for å nevne noen. I den siste kampen han er registrert med lokalt, så satte han ett mål i for Norheimsund borte mot Arna-Bjørnar 2 i 2013. Under viser Andre Holter Arnholt ingen nåde til vår nye leder for topptrenerutdanningen. Dette fra et oppgjør mellom Baune - Nordheimsund 31.mai i 2010 på Krohnsminde.

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Les hele saken til NFF HER

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.