Karyn Sandford var i kjempeform denne lørdagen for Ulriken Eagles Foto: Brage Æsøy Titlestad

Ny klar Ulriken Eagles seier

Det var aldri spenning om seieren, men bare om hvor stor seieren skulle bli. Ulriken Eagles tok nok en ny klar seier i serien.

Damene i Ulriken Eagles topper serien med 24 poeng på de første 12 kampene. Laget har ikke mindre enn 792 plussmål. Bak følger Bærum Basket og Asker Aliens nærmest. Midtbyen er etter dagens kamp fortsatt på fjerdeplass på tabellen.

I dag var det Midtbyen som var motstander i Landåshallen. Ulriken Eagles hadde ingen planer om å invitere laget inn i kampen. Etter under 2.5 minutter ledet vertene 9-0. Den første perioden endte med 33-13. Den neste perioden fortsatt mye i samme tempo og Ulriken Eagles vant den 26-15. Dermed kunne laget gå til pause med 59-28.

Etter pause fortsatte vertene å dominere. Kun fattige fem poeng klarte gjestene i den tredje perioden. Den ble vunnet 26-5 av hjemmelaget. Den siste perioden ble litt tettere på måltavlen, men Ulriken Eagles vant den 25-13. Dermed ble det klare 110-46 denne lørdagen i Landåshallen.

Kampfakta:

Ulriken Eagles - Midtbyen 110-46 (33-13, 26-15, 26-5, 25-13)

For hjemmelaget ble trioen Stine Hoff Austgulen (22), Karyn Sanford (21) og Fatima Mohammad (15)  de mestscorende, mens duoen Synne Jacobsen og Sunniva Sørbye begge tegnet seg for 13 poeng hver.

Gjestene fra Trondheim hadde Emma Mathilde Ørgersen Tallaksen som sin mestscorende med ni poeng, mens Kari Kyrkjebø og Ingeborg Nævdal Gundersen begge satte åtte poeng.

Bilder fra kampen kommer i eget album senere i kveld.