Duoen Blomber og Finne satte alle målene for hjemmelaget Foto: Brage Titlestad

Ny festkveld på Stadion

Det ble nok en festkveld på Brann Stadion denne mandagen da Rosenborg kom på besøk. Foran en fullsatt stadion vant Brann fortjent med 3-1.

Stadion kokte før start og selv om været gjorde sitt for å legge en demper på opplevelsen, så fikk de nesten 17.000 oppleve nok en herlig kamp på Brann Stadion.

Bård Finne ga hjemmelaget ledelsen 1-0 etter drøye 10 minutter. Han plukket en svak klarering og banket ballen i mål. Brann hadde en nykomponert stopperduo i dag og RBK gjorde noen forsøk på å spille seg igjennom i midten. Det ble likevel aldri veldig farlig. Dermed 1-0 til pause.
Etter hvilen øker Brann til 2-0 ved Blomberg. Målet ser ut til å vekke gjestene som tar litt over kampen. Etter 70 minutter får gjestene et straffe som ikke skulle vært dømt. At VAR lot den avgjørelsen stå er merkelig. Det første skuddet redder Dyngeland med enkelthet, men han går for tidlig. Markus Henriksen er sikker i neste forsøk og banker onn 2-1. RBK jakter en utlikning, men med to minutter igjen av ordinær tid kontrer Brann og Bård Finne er sikker når han fastsetter det hele til 3-1.