Norske involvert i alt i London

Både Synne Jensen og Vilde Bøe Risa scoret da Atlético de Madrid slo Rangers 3-0 lørdag ettermiddag.

I førsteomgangen var det Atlético de Madrid som hadde et lite overtak til tross for åtte bytter i elleveren fra første kamp, og Rangers yppet seg stadig vekk og hadde sine sjanser.

Først 43 minutter ut i kampen satt scoringen da Atlético de Madrid gikk opp i ledelsen. Synne Jensen mottok ballen rett innenfor boksen, før hun la den til rette og satt den opp i motsatt kryss. Jensens første ofisielle Atlético-scoring var dermed av det pene slaget.

Etter hvilen ble det større og større forskjell på lagene. En retur etter et skudd fra Jensen ble plukket opp av Sheila Guijaro som økte til 2-0.

Vilde Bøe Risa kom inn etter 62 minutter og brukte kun 15 minutter før hun økte til 3-0 etter et fantastisk forarbeid av Giovana Quieroz.

Det ble og sluttresultatet på Meadow Park.

Intervju med Synne Jensen og VIlde Bøe Risa kommer mandag. Imens kan du se bildegalleri under: