Foto: Brage Titlestad

Norge tapte for Slovakia

Norge ønsket revansje etter midtukens tap borte mot Nord-Makedonia, men denne søndagen ble Slovakia for sterke i Haukelandshallen i Bergen.


Norge startet gruppespillet veldig godt og lå øverst med to seire på de første to kampene i EM gruppen. Laget åpnet med en meget sterk seier borte mot Slovakia, før de fulgte opp med å slå et forsterket Danmark med 99-75 i forrige runde med landskamper.

Tap i Nord-Makedonia
Onsdag fikk laget seg en skikkelig nesestyver da de gjestet Nord-Makedonia. 58-36 endte kampen med til hjemmelaget og det norske spillet hang ikke sammen. Fremover slet laget med angrepsspillet og 36 poeng i en kamp forteller mye om problemet.

Foto: Brage Titlestad
Denne søndagens skulle det revansjeres i Haukelandshallen i Bergen. Selv om det var forbedring, så ble ikke dette kampen der alt klaffet for Norge. Starten på kampen var god foran et stort publikum som hadde funnet veien til Haukelandshallen. Norge vant den første perioden med 20-16. Da den andre perioden var over hadde gjestene snudd til 36-33. 

Gjestene hakket bedre
Gjestene fortsatte å øke til 50-46 etter den tredje perioden, før det hele ender med 68-56 da kampen er over. Norge ligger fortsatt på andreplassen, men det er nå meget jevnt mellom Danmark, Norge og Slovakia om plassen bak Nord-Makedonia.

Foto: Brage Titlestad
For Norge var det  Chris-Ebou Ndow (17) og Harald Frey (13) som ble mestscorende, mens Vladimir Brodziansky (20) og Jakub Mokran (18) nettet mest for gjestene. Under kan dere se litt bilder fra kampen, mens album kommer mandag.

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Norge Basket Slovakia