Norge slo Kroatia

Den norske OL oppkjøringen er i gang. I disse dager er det Gjensidige Cup og vi er på plass på Norge sine kamper gjennom helgen. I dag spilte Norge mot Kroatia.

I sommer er det OL i Paris og det norske landslaget er i gang med oppkjøringen til årets sportslige høydepunkt. I dag var Kroatia motstander i Gjensidige Cup i Jordal Amfi.

Det var relativt jevnt mellom lagene fra til pause. Norge gikk til hvilen med en 16-14 ledelse foran de litt over 2700 som var tilstede i Oslo. I den andre omgangen stakk Norge i fra og vant tilslutt med 32-26. Dermed en fin start på denne mini-turneringen for Norge.
Alexander Blonz (bildet over) ble Norge sin toppscorer med 11 mål, mens Ivan Martinovic satte 8 mål for gjestene. Under kan dere se litt bilder fra kampen. Album kommer.