Norge scoret 40!

Det ble storseier til Norge da Gjensidige Cup ble avsluttet med 40-28 mot Argentina. LEs kort om kampen og se litt bilder.

Det var to lag som begge skal til sommerens OL i Paris som møttes på Jordal Amfi  foran et godt oppmøte fra publikum . Norge hadde derimot ingen planer til å la Argentina henge med i kampen. Det norske laget rullet over laget fra Sør-Amerika og våre beste menn scoret ikke mindre enn 26 mål før pause! Dermed var kampen i realiteten over da det stod 26-12 til hvilen.

I den andre omgangen slakker Norge litt på tempoet og kampen blir jevnere. Argentina vinner omgangen med 16-14, slik at det hele ender med 40-26 til Norge etter dagens kamp. Norge endte dermed med 2-1-0 på kampene sine i årets Gjensidige Cup. Selv om troppen har slitt med skader, så virker landslaget å være i rute til mesterskapet i Frankrike som starter om rundt to måneder.
Alexander Christoffersen Blonz  ble mestscorende for Norge med sine 8 mål, mens Andres Gabriel Moyano endte på syb mål for Argentina Under litt bilder fra kampen. Album kommer.