Norge J17 seiret i treningskamp

Det norske J17 landslaget slo til med 2-1 borte mot Åsane Damer i dagens treningskamp på Åsane Arena. Linnea Sælen som til daglig spiller hos Arna-Bjørnar scoret to mål for Norge J17.

Det norske J17 landslaget hadde planlagt kamper i Tyrkia denne uken, men grunnet de tragiske omstendigetene rundt jordskjelvet ble det heller en tur til Bergen. Laget til Bengt Sæternes fikk med seg to seire på de to treningskampene mot Åsane Damer og Arna-Bjørnar. Sistnevnte ble tirsdag slått med 6-2.

Åsane best før pause
Kampene var jevn de første 15-20 minuttene denne torsdagen. Etter det tok hjemmelaget over og klubben kunne fort ledet til pause. Det ble derimot ikke noen mål før hvilen, så lagene gikk til pause på 0-0.

Begge lag gjorde en rekke bytter i pausen. Etter hvilen var Norge J17 friskest fra start og laget hadde muligheter til å ta ledelsen. Det var det derimot Åsane Damer som gjorde etter 56 minutter. Synne Bjørnebøle ordnet ledelsen til hjemmelaget. Med litt over 20 minutter igjen satte Sæternes inn lokale Linnea Sælen. Arna-Bjørnar spilleren fikk muligheten til å utnytte farten sin på slutten. Spilleren fra Søfteland satte to mål de siste 15 minuttene og snudde dermed kampen til seier for det norske J17 landslaget.

Under kan dere se noen bilder. Se album HER på Hordalandsfotball sin FB side.