Vertene vinner kampen med 3-2 Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball

Nordberg: - Vi klarer å justere oss i 2.omgang

Det sier FK Fyllingsdalen damenes kaptein Rebekka Nordberg etter at klubben slår Bryne med 3-2 i dagens treningskamp mellom klubbene på Åsane Arena.

Vinterværet har lagt sin klamme hånd over mulighetene til å spille kamper og trene. Lagene FK Fyllingsdalen og Bryne hadde funnet frem til Åsane Arena som var spilleklar bane denne søndagen.

Kampreferat:
I den første omgangen var det Bryne som kom best i gang. Laget scoret to ganger før pause ved Silje Eike Nilsen og Oline Øfsteng. Helt på tampen av kampen reduserte FK Fyllingsdalen ved nysignerte Malin Røyset Johannesen. FK Fyllingsdalen kom aldri nærmere, slik at de røde og hvite går til pause på stillingen 2-1.

Etter pausen får FK Fyllingsdalen justert litt og klubben klarer å snu kampen. Målene til de lilla blir satt inn av  Synne Kjølholdt og Synne Hodnefjell. Dermed vinner hjemmelaget 3-2.

Hjemmelaget forbereder seg nå på en liten tur sydover til Malaga for å finpusse formen inn mot seriestarten i midten v mars. Bryne sin sesong starter ikke før i siste halvdel av april.

Hør intervjuet med FK Fyllingsdalen kaptein Rebekka Nordberg og nysignerte Marion Mannes Haugland: