Nord/Rival slo Åkra

Det var lokaloppgjør i 4.divisjon på Haugalandet da Nord/Rival tok imot Åkra til duell.

Kampen begynner jevnt mellom lagene. Nord/Rival drar så i fra og får seg en ledelse på fem mål. Laget er bedre enn sine gjester i denne fasen. Gjestene sliter med å finne ut av vertene og gjør feilvalg i den første fasen av kampen. I den andre delen av omgangen kom Åkra Håndball mer med i kampen. De finner ut av vertene sitt forsvar. Laget henter inn ledelsen og snur til 13-12. Nord/Rival får straffe like før pause som de scorer på. Dermed 13-13 til hvilen. Fortjent, da begge lag hadde sine perioder i kampen.

I den andre omgangen begynner det jevnt igjen. Nord/Rival spiller på det jevne i dag, men har mer rutine enn gjestene. Dermed klarer Nord/Rival å dra i fra igjen utover i omgangen. Dermed ender det hele med en 27-23 seier til hjemmelaget, som tar en fortjent seier.
Nord/Rival har fortsatt sjanser til å komme seg oppover på tabellen da de har noen kamper tilgode på lagene over. Åkra har en kamp igjen denne sesongen, men må ned en divisjon etter årets sesong. Under kan dere se litt bilder. Album kommer søndag.