Nora Eide Lie klar for SK Brann Kvinner Foto: Mette Hammersland, SK Brann Kvinner

Nora Eide Lie klar for SK Brann Kvinner

Den tidligere LSK Kvinner spilleren har signert med SK Brann Kvinner for to sesonger.


I pressemeldingen fra klubben heter det følgende:

Nora kommer fra  LSK kvinner hvor hun har spilt 39 kamper,  men har også spilt 59 kamper for Kolbotn i Toppserien. Hun har mange kamper for aldersbestemte landslag.

Alexander har følgende kommentar:
- Nora er en spiller som vi har kjent og fulgt med over en lengre periode. Hun har hatt en meget god sesong for LSK i år hvor hun er en av årsakene til at LSK endte opp med seriebronse, blant annet bidro hun med syv mål fra en dyp midtbaneposisjon ( hun er en av seks spillere som scoret mot Sandviken i 2021 sesongen ). Nora er en meget god ballspiller med god spilleforståelse, som vi tror har et meget stort potensiale som vi kan utvikle videre. velkommen til SK Brann Nora»

Nora sier dette om hvorfor hun velger Brann:
- Jeg føler veldig veldig takknemlig som får bli en del av Brann kvinner! Det virker som en flott klubb som har et bra trenerteam og andre flinke folk rundt laget. Gleder meg til å være med på å bygge videre på det grunnlaget Sandviken allerede har lagt! Det er veldig mange gode spillere på laget som jeg kommer til å lære masse av. Jeg kjenner noen på laget fra før, og gleder meg til å bli kjent med hele gruppa! 

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.