Kjetil Knudsen imponerer som trener for Bodø/Glimt Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball

Nok en imponerende prestasjon

Bodø/Glimt gjorde nok en imponerende prestasjon i Europa. Laget vant den første av to kamper mot Celtic.

Kjetil Knudsen og Morten Kalvenes ledet Bodø/Glimt til nok en imponerende seier i Europa. Laget slo til med 3-1 mot Skottlands beste lag i Glasgow. Foran et fullsatt Celtic Park tok nordlendingene kommandoen.

Ny-signerte Runar Espejord satte inn 1-0 til de helgule etter kun 7 minutter. Det var også stillingen til pause. Etter hvilen doblet Pellegrino ledelsen. Med gode ti minutter igjen, så reduserte Celtic og det var kamp igjen, men Hugo Vetlesen ville det annerledes. Hans skudd økte ledelsen igjen for Bodø/Glimt.

Under: Ulrik Saltnes kåret til kampen spiller av engelske BBC. Her fra oppgjør mot Brann i 2021.

Det hele endte 3-1 til Kjetil Knudsens menn som har et strålende utgangspunkt foran returoppgjøret på Aspmyra om en uke. Tapet mot Bodø/Glimt var det første for Celtic hjemme siden tyske Bayer Leverkusen vant på den banen tilbake i november i fjor.

Celtic som kom til denne kampen med hele 14 scoringer på sine siste fire kamper ble taktisk spilt ut av et godt Bodø/Glimt mannskap. Hos BBC er Ulrik Saltnes kåret til banens gigant og midtbanemannen får gode skussmål. Morten Konradsen scorer høyest på folkebørsen.

Under: Keeper Haikin leverte nok en solid kamp for Bodø/Glimt mot skotske Celtic.