NM-kamp i Alvøen

Det var NM duell mellom Loddefjord Damer - Sogndal denne onsdagen i flott Alvøen. Det ble en tett og jevn duell mellom disse to lagene. Les om kampen og se litt bilder.

Denne onsdagen gikk den første runden av NM for kvinner. Vi var på plass på oppgjøret mellom de to 2.divisjonslagene Loddefjord Damer - Sogndal. Det ble en tett og underholdene affære med spenning hele veien.

Kampen er ti minutter gammel da vertene roter litt i eget forsvar. En dårlig pasning snappes opp og Andrea Njøs er sikker. Dermed 1-0 til gjestene. En ti minutter senere er Karianne Gurvin på farten og utlikner for vertene. Dermed 1-1. Vertene vil ha mer. Live Vonen slår et perfekt innlegg til Jannike Andersen som stiger til værs og stanger inn 2-1 til hjemmelaget. Det blir også stillingen til pause i en omgang vertene har vært hakket best.

Etter pause kommer laget fra Sogndal med en ny energi. Laget går på flere løp og setter Loddefjord sitt forsvar under press i store deler av omgangen. En dårlig klarering blir snappet opp og Kaja Rekkedal setter inn 2-2 ikke mange minuttene ut i 2.omgang. Den scoringen kommer etter at Sogndal har hatt noen gode sjanser allerede.

Kampens fineste scoring kommer ikke lenge etter. Loddefjord damene kombinerer vakkert og Elida Knudsen spiller vakkert frem kaptein Lina Forthun som alene med keeper er sikkert. Dermed 3-2 til hjemmelaget. (Video fra Lurifax Support)

Vertene Loddefjord holder unna, selv om presset fra gjestene var godt spesielt de siste 20 minuttene av kampen. Dermed avansement for vertene som muligens kan drømme om Brann Kvinner eller Arna-Bjørnar på besøk i Alvøen i den neste kampen.

Vertenes trener Jan Ove Sæbø sier følgende til oss om kampen:
- Vi er bra i 1.omgang.Vinner mye dueller og får de litt ut av rytmen. De kjører på i 2.omgang og er mer direkte. De tar oss med på noen løpeturer mot vårt mål. Vi scorer tre strålende mål, er gode 1 mot 1 bakover, men har litt å gå på med henhold til ball valg. Gøy å vinne matchen. Vi er ikke bortskjemt der.

Under kan dere se noen bilder fra kampen. Et større album kommer som pluss-sak i morgen.