Lagene klare til kamp Foto: Janne Monsen, Hordalandsfotball

Nest-Sotra slo Osterøy på Lonevåg

Nest-Sotra leverte en meget god treningskamp da klubben slo Osterøy på Lonevåg torsdag kveld.

På en regntung og våt bane i Lonevåg, møttes Osterøy og Nest-Sotra til siste treningskamp før seriestart. Det ble en pangåpning for gjestene. Nest-Sotra gikk opp i 1-0 etter 8 minutter. Bortelaget kjørte på og var oppe i en 3-0 ledelse. Først da våknet hjemmelaget og tok mer og mer over. Reduseringen måtte komme, og et straffespark til hjemmelaget ble det plutselig spenning i kampen. Lagene gikk til pause med 2-3.

Andre omgang fortsatte der den slapp i første omgang, og hjemmelaget rullet opp det ene angrepet etter det andre, og utligningen måtte komme. Plutselig sto det 3-3. Hjemmelaget gjorde flere bytter i andre omgang, så gjestene kom mer med i kampen, På tampen gikk bortelaget opp i 4-3. Et praktskudd som resulterte til at Nest-Sotra vant kampen.

Ellers er det verdt å nevne at hjemmelaget stilte med rockesokk i anledning verdensdagen for Downs syndrom.