Ole Martin Nesselquist etter Brann 2 sin treningskamp mot Sotra. Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball

Nesselquist: - Synes det var bra i dag.

Sotra hadde Brann 2 på besøk til treningskamp i Sotrahallen denne onsdagen. Hør hva Brann 2 sin nye trener hadde å si etter kampen.

Det var duell mellom to av våre tre lokale 2.divisjonslag denne kvelden. Hjemmelaget hadde en meget god sesong i 2.divisjon i fjor, mens Brann 2 måtte kjempe hele veien til siste serierunde for å unngå nedrykket. Brann 2 hadde med seg den nysignerte treneren Ole Martin Nesselquist. Han var godt fornøyd med dagens gjennomkjøring.

Hør hele intervjuet med treneren her:

Kampreferat:
Det endte med 2-0 til Brann 2 mellom disse to lagene i dagens duell. Brann tok ledelsen 1-0 ved Vegard Hagen fem minutter før pause. Det etter en omgang hvor det lenge var jevnt mellom lagene. Til pause stod det 1-0 til rødtrøyene.

Etter pause kom Brann 2 høyere ut og presset Sotra forsvaret. Etter 62 minutter setter Markus Dalseide inn 2-0 til Brann 2. Da hadde de allerede hatt en ball i stolpen. Etter dette måtte Sotra fremover, men laget slet med å finne ut av Brann 2 sitt forsvar. Dermed ender det med 2-0 til gjestene.

Hør hvordan Renate Blindheim oppsummerer dagens treningsøkt.