NM-kvalifisering mellom NBK - Voss denne søndagen på Fossemyra. Foto: Eirik Gudmundsen, Hordaladsfotball

NBK i cupduell med Voss

Det var klart for NM-kvalifisering mellom Nordhordland BK og FBK Voss på Kvernbit sin bane Fossemyra.

Det var en flott markering av bortgangen til Einar Melve fra lagene og de fremmøtte før kampen på Fossemyra. Den aktive personen rundt Voss fotballen gikk bort litt tidligere i år.

Da kampen kom i gang var det full fart fra start. Vertene NBK treffer stolpen etter bare minuttet. Hjemmelaget fortsetter å føre de første minuttene før det jevner seg ut. Begge lag har sine muligheter utover i omgangen, men ballen vil ikke i mål.  Dermed går lagene til pause med 0-0.

Nå kommer målene
Etter hvilen er det fart i spissen Maid Memic. Kun tre minutter ut i omgangen setter han inn 1-0 til Voss. Samme mann er frempå noen minutter etter og dermed 2-0 til Voss. Etter 63 minutter er kampen avgjort. Maid Memic ordner sin tredje scoring for dagen og Voss leder 3-0.

Etter 76 minutter får Andreas Bøe Snekkevik sitt andre gule og får marsjordre. Det er likevel NBK som får kampen siste mål. Joachim Smørdal ordner det målet. De siste fem minuttene kunne kampen fort hatt flere scoringer. Først har NBK en stor sjanse, så treffer Voss stolpen. Det ender derimot med 1-3. Dermed er Voss videre til neste runde.

Under finner dere litt bilder fra kampen.